Assemblage

Assembled by Driessen

Wilt u ook de productie en montage van plaatdelen onder één dak brengen? En hierdoor een gedeelte van uw productieproces uitbesteden zodat u zich bezig kan houden met zaken die voor u belangrijker zijn? Driessen produceert al jaren plaatdelen voor diverse markten, maar naast de productie van deze plaatwerkdelen kunnen we ook de montage op ons nemen.

Met onze jarenlange kennis over de producten, materialen en bewerkingen kunnen wij uw product monteren zoals u dat eerst zelf deed. We hebben al enige opdrachtgevers kunnen helpen met hun montagevraagstukken. En deze positieve resultaten hebben geleid tot een uitbreiding van ons productaanbod. Wij hebben de kwaliteiten opgebouwd om een op maat gemaakte montagelijn samen met u in te richten. Kortom: worden uw eindproducten binnenkort ook “Assembled by Driessen”?

Assembled by Driessen

Hoe werken wij?

Bij ons op de werkvloer hanteren wij een gestructureerde werkwijze. Uw precisie plaatwerk en assemblage is made by Vakmannen.

1. Kennismaking

Wij bespreken samen uw opdracht in een vrijblijvende kennismaking. Hierin stemmen we verwachtingen af zodat dit in de toekomst geen onverwachte problemen oplevert.

2. Ontwerpfase

Onze vakmannen bestuderen uw behoefte nauwkeurig. Samen met u werken we de meest efficiënte methodiek voor uw montagevraagstuk uit.

3. Opdracht

De doelstellingen en verwachtingen zijn van beide kanten afgestemd. Het is tijd om uw aanvraag voor te bereiden zodat het first time right het productieproces kan doorlopen.

4. Assembly

Onze vakmensen brengen de op maat gemaakte montagelijn in uitvoering en assembleren uw halffabricaten tot hoogwaardige producten.

5. Levering

Het product is klaar en de wijze van transport kan gezamenlijk vooraf worden bepaald.

Assembled by

Wat houd het in?

  • Mechanische assemblage, uw te assembleren plaatwerkdelen worden mechanisch geassembleerd. Hiervoor is een schone en separate ruimte van circa 400 M2 in gebruik genomen die hiervoor volledig is ingericht.
  • Eén aanspreekpunt, u krijgt een persoon aangewezen die volledig verantwoordelijk is voor uw montage vraagstuk. U kunt bij hem te allen tijden terecht met vragen met betrekking tot kwaliteit en de voortgang van uw bestelling.
  • Afroep assemblage, uw levertijden worden ingekort; dit zorgt ervoor dat uw productie nooit stil komt te staan. Daarnaast zorgt dit er ook voor dat u lage tussenvoorraden kunt houden en dus minder risico loopt.
  • Ontzorgen van de inkoop, door onze jarenlange ervaring hebben we een breed scala aan inkoopadressen voor montagevraagstukken opgebouwd. Dit netwerk en onze kennis zorgen ervoor dat we u kunnen helpen bij het volledige inkoopproces.

Toonaangevende klanten

Products by Driessen

Productie en montage van plaatdelen onder één dak brengen?

Neem contact op voor de mogelijkheden.