Jarenlange ervaring

In het high tech hart van Nederland

Productie

Door onze brede kennis en uitgebreide (productie) mogelijkheden kunnen we met trots zeggen dat wij ons ontwikkeld hebben tot een expert in veelzijdige metaalbewerkingen. Onze uitdaging is om uw uit te besteden werk op de meest efficiënte wijze te produceren, zodat de kosten scherp- en de levertijden strak gepland zijn.

Ontzorging

Uiteraard kunnen we als partner ook optreden binnen het gehele productieproces waarbij we zorg kunnen dragen voor totaaloplossingen op het gebied van complete mechanische (sub)samenstellingen. Eventuele benodigde inkoop, uitbestedingen en nabehandelingen worden hierbij uiteraard ook door ons verzorgd. Hiertoe werken wij al jaren samen met onze betrouwbare partners op dit gebied.

Logistiek

Om de vele productieorders en -processen te kunnen managen werkt Driessen met ERP Business Software van Isah.

Innovatie

We investeren continu in de nieuwste machines en software oplossingen om vooruit te kunnen blijven lopen op het gebied van plaatbewerking.

Samenwerking

Omdat wij een cruciaal onderdeel leveren van uw eindproduct zit samenwerken ons in de genen. Als onderdeel van de productieketen  weten wij hoe belangrijk het is dat communicatie en planning optimaal verlopen, zodat elke fase naadloos kan aansluiten op de volgende.

Made by Driessen

Specialist in precisieplaatwerk

Sinds 1979 produceren wij als toeleverancier dunne plaatwerkdelen voor een grote diversiteit aan markten waarbij kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit centraal staan. Naast een zeer modern machinepark beschikken we over een team jonge en ervaren vakspecialisten. Hierdoor zijn we in staat om zowel eenvoudig als complex seriematig plaatwerk te produceren en uit te leveren volgens het door u gewenste logistieke proces.

Join us!

Wil jij werken in de metaal? Dat komt goed uit!

Wij zijn namelijk constant op zoek naar ervaren vakkrachten, leerlingen en ambitieuze afstudeerders. We bieden als moderne plaatwerker een frisse, schone werkomgeving waarin je kunt werken met de nieuwste machines. Dit alles in een informele en collegiale sfeer. Meer weten over werken bij Driessen?

Neem alvast een kijkje

Bij ons uiterst modern en compleet machinepark en gedegen vakmanschap.

Driessen is lid van

Neem contact op