Apparatenbouw

Apparatenbouw by Driessen

Bent u als inkoper ook altijd bezig om de juiste toeleveranciers te werven voor uw apparatenbouw-vraagstuk? Vindt u het lastig om partijen te vinden die specialist zijn binnen deze branche? Driessen staat bekend als partij die een passende oplossing kan bieden voor het maken van middelgrote, elektronische apparaten zoals laadpalen voor e-voertuigen.

Met onze betrokkenheid en onze kennis op het gebied van materialen, constructies, bewerkingen en maakbaarheid kunnen we een significante bijdrage leveren aan de kwaliteit van dit soort oplossingen.

Apparatenbouw by Driessen

Hoe werken wij?

Bij ons op de werkvloer hanteren wij een gestructureerde werkwijze. Uw precisie plaatwerk en assemblage is made by Vakmannen.

1. Kennismaking

Wij bespreken samen uw opdracht in een vrijblijvende kennismaking. Hierin stemmen we verwachtingen af zodat dit in de toekomst geen onverwachte problemen oplevert.

2. Maakbaarheid

Onze vakmannen bestuderen uw behoefte nauwkeurig. Zij denken met u mee over hoe uw gewenste product het meest efficiënt ons productieproces kan doorlopen. Daarnaast kunnen zij met hun uitgebreide technische kennis advies geven over mogelijke verbeterpunten in uw plan.

3. Opdracht

De doelstellingen en verwachtingen zijn van beide kanten afgestemd. Het is tijd om uw aanvraag voor te bereiden zodat het first time right het productieproces kan doorlopen.

4. Productie

Uw gewenste product wordt bewerkt met onze innovatieve, moderne plaatbewerkingsmachines en doorloopt diverse hoogstaande kwaliteitscontroles om het gewenste resultaat te behalen.

5. Levering

Het product is klaar en de wijze van transport kan gezamenlijk vooraf worden bepaald.

Toonaangevende klanten

Apparatenbouw by

Onze kwaliteiten

  • Communicatie en flexibiliteit: korte communicatielijnen, snel antwoord op een vraag en problemen direct oplossen als ze zich voordoen. Daar staan we al meer dan 40 jaar voor en dat mag u als klant ook van ons verwachten.
  • Leverdiscipline: we snappen wat er gebeurt als leverafspraken niet worden nagekomen. Daarom zeggen we bij Driessen wat we doen en doen wat we zeggen. Dat is ons credo en tevens al ruim 40 jaar ons bestaansrecht. De realisatie hiervan vraagt om toewijding maar deze belofte is overal voelbaar binnen onze organisatie en vormt onze drijfveer om het iedere dag weer wat beter te doen.
  • Meedenken in maakbaarheid: onze vele vlieguren en jarenlange ervaring binnen deze branche heeft ons specialist gemaakt op het gebied van precisieplaatwerk. Deze kennis resulteert in voortschrijdend inzicht en delen we maar al te graag met u. Door het delen van deze kennis en kunde komen we samen met u als klant tot het ideale product voor uw productieproces.
  • Pons/laseren: als een van de weinige plaatbewerkers in de regio beschikken wij over een pons-fiberlaser combinatie machine. Hiermee kunnen wij nog veelzijdiger en uw plaatwerkdelen verwerken. Doordrukkingen, omvormen, markeren, tappen en meer behoren in één machinebewerking tot de mogelijkheden; ook voor materialen als koper en messing.

Products by Driessen

Op zoek naar de juiste toeleverancier van plaatwerkdelen op het gebied van apparatenbouw?

Neem contact op voor de mogelijkheden.