Apparatenbouw

Apparatenbouw by Driessen

Bent u als inkoper ook altijd bezig om de juiste toeleveranciers te werven voor uw apparatenbouw-vraagstuk? Vindt u het lastig om partijen te vinden die specialist zijn binnen deze branche? Driessen staat bekend als partij die een passende oplossing kan bieden voor het maken van middelgrote, elektronische apparaten zoals laadpalen voor e-voertuigen.

Met onze betrokkenheid en onze kennis op het gebied van materialen, constructies, bewerkingen en maakbaarheid kunnen we een significante bijdrage leveren aan de kwaliteit van dit soort oplossingen.

Apparatenbouw by Driessen

Hoe werken wij?

Bij ons op de werkvloer hanteren wij een gestructureerde werkwijze. Uw precisie plaatwerk en assemblage is made by Vakmannen.

1. Kennismaking

Wij bespreken samen uw opdracht in een vrijblijvende kennismaking. Hierin stemmen we verwachtingen af zodat dit in de toekomst geen onverwachte problemen oplevert.

2. Maakbaarheid

Onze vakmannen bestuderen uw behoefte nauwkeurig. Zij denken met u mee over hoe uw gewenste product het meest efficiënt ons productieproces kan doorlopen. Daarnaast kunnen zij met hun uitgebreide technische kennis advies geven over mogelijke verbeterpunten in uw plan.

3. Opdracht

De doelstellingen en verwachtingen zijn van beide kanten afgestemd. Het is tijd om uw aanvraag voor te bereiden zodat het first time right het productieproces kan doorlopen.

4. Productie

Uw gewenste product wordt bewerkt met onze innovatieve, moderne plaatbewerkingsmachines en doorloopt diverse hoogstaande kwaliteitscontroles om het gewenste resultaat te behalen.

5. Levering

Het product is klaar en de wijze van transport kan gezamenlijk vooraf worden bepaald.

Toonaangevende klanten

Apparatenbouw by

Onze kwaliteiten

  • 99% leverbetrouwbaarheid: door onze hoogstaande kwaliteitscontroles kunnen wij binnen de afgesproken tijd leveren wat ons gevraagd wordt. Dit heeft als resultaat dat uw productie nooit stil komt te staan.
  • Kwaliteitseisen: onze klanten in de High Tech industrie stellen steeds hogere eisen aan hun supply chain. Denk daarbij aan de eisen op gebied van ROHS en REACH, conflict minerals enz. Deze zaken vragen steeds meer capaciteit binnen een organisatie. Wij zijn gewend om op dit niveau toe te leveren zonder ons pragmatische karakter en no nonse instelling uit het oog te verliezen.
  • Meedenken in maakbaarheid: onze vele vlieguren en jarenlange ervaring binnen de High Tech branche heeft ons specialist gemaakt op het gebied van precisieplaatwerk. Deze kennis resulteert in voortschrijdend inzicht en dat delen we maar al te graag met u. Door het delen van deze kennis en kunde komen we samen met u als klant tot het ideale product voor uw productieproces.
  • Inkoop: door onze jarenlange ervaring hebben we een breed scala aan inkoopadressen binnen de High Tech opgebouwd. Dit netwerk en onze kennis zorgen ervoor dat we u kunnen helpen bij het volledige inkoopproces voor bijvoorbeeld oppervlaktebehandelingen, zeefdrukken etc.

Products by Driessen

Op zoek naar de juiste toeleverancier van plaatwerkdelen op het gebied van apparatenbouw?

Neem contact op voor de mogelijkheden.