Assemblage

Wilt u ook de productie en montage van plaatdelen onder één dak brengen? En hierdoor een gedeelte van uw productieproces uitbesteden zodat u zich bezig kan houden met zaken die voor u belangrijker zijn? Driessen produceert al jaren plaatdelen voor diverse markten, maar naast de productie van deze plaatwerkdelen kunnen we ook de montage op ons nemen.

Assemblage

Samen aan de slag

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden en diensten? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar.

Wil jij werken in de metaal?

Wij zijn namelijk constant op zoek naar ervaren vakkrachten, leerlingen en ambitieuze afstudeerders.

Overige toepassingen

Kennis om mee te denken waar anderen stoppen

Mechatronica

Driessen wordt als de 2-tier supplier in het High Tech hart van Nederland door vele system suppliers en OEMérs betrokken bij de vervaardiging en assemblage van mechatronische systemen. Het maken van precisie plaatwerkcomponenten vormt een belangrijk onderdeel van onze business en is cruciaal bij producten in deze industrie die ook vragen om een hoge mate van flexibiliteit.

Machine- en apparatenbouw

Handmatige arbeid is aan het verdwijnen in allerlei sectoren. Na de industriële automatisering, de mechanisatie van de complexere handelingen volgt nu de robotisering. Deze ontwikkelingen vragen om gezamenlijk innoveren.

Medical

Een sector waarin hoge eisen worden gesteld aan de afwerking en de precisie van machineonderdelen. Veelal maken we complexe behuizingen en/of onderdelen voor de medische industrie in kleine tot middelgrote series.

High Tech

High Tech is technologie op het hoogste niveau van ontwikkeling en wordt onder meer gebruikt voor de halfgeleider- en elektronica industrie. Met ons state of the art productieapparaat is dit dus een cluster van sectoren waar veel van onze producten hun toepassing vinden.